Atgal
Loading Events

« Visi renginiai

Paskaita–diskusija „Žuvys ir jų produktai – svarbus baltymų šaltinis“

2025-03-25 / 11:00 - 12:00

Sveikatai palankaus maitinimosi rekomendacijos teigia, kad labai svarbu valgyti maisto produktus, kurie ne tik užtikrina mūsų organizmo fiziologinius poreikius, bet ir aprūpina jį vertingomis būtiniausiomis maistinėmis medžiagomis. Žuvys ir jų produktai – vertingų baltymų, reikalingų kiekvienam, šaltinis. Lektorė pranešime supažindins su naujausia moksline informacija apie žuvis ir žuvų produktus. Patars, kokią žuvų rūšį geriau pasirinkti ir kaip dažnai ją vartoti. Bus pateikta žuvų patiekalų receptų.

Dalyviai bus kviečiami dalyvauti apklausoje. Maloniai lauksime!

Renginio vieta: A4 aud.

Lektorė: Asta Banikonienė, VIKO SPF DT22 gr. studentė; Rasa Jonušienė, VIKO SPF Medicinos technologijų ir dietetikos katedros lektorė

Atsakinga už renginį: Viktorija Montvilienė, tel. 8 612 02420, el. p. viktorija.montviliene@gmail.com

Detalės

Data:
2025-03-25
Laikas:
11:00 - 12:00
Renginių kategorijos:
,

Vieta

MCTAU
Studentų g. 39
Vilnius, LT Lithuania
+ Google Map

Organizatorius

MČTAU
Telefonas
+37067621601
El-paštas
mctau.info@gmail.com
Don`t copy text!