
Paskaita–diskusija „Žuvys ir jų produktai – svarbus baltymų šaltinis“
2025-03-25 / 11:00 - 12:00
Sveikatai palankaus maitinimosi rekomendacijos teigia, kad labai svarbu valgyti maisto produktus, kurie ne tik užtikrina mūsų organizmo fiziologinius poreikius, bet ir aprūpina jį vertingomis būtiniausiomis maistinėmis medžiagomis. Žuvys ir jų produktai – vertingų baltymų, reikalingų kiekvienam, šaltinis. Lektorė pranešime supažindins su naujausia moksline informacija apie žuvis ir žuvų produktus. Patars, kokią žuvų rūšį geriau pasirinkti ir kaip dažnai ją vartoti. Bus pateikta žuvų patiekalų receptų.
Dalyviai bus kviečiami dalyvauti apklausoje. Maloniai lauksime!
Renginio vieta: A4 aud.
Lektorė: Asta Banikonienė, VIKO SPF DT22 gr. studentė; Rasa Jonušienė, VIKO SPF Medicinos technologijų ir dietetikos katedros lektorė
Atsakinga už renginį: Viktorija Montvilienė, tel. 8 612 02420, el. p. viktorija.montviliene@gmail.com